Home
/
ARTICLES
/
SINGLE ARTICLE
/

Build my Business, de business coach in Den Haag

business coach in den haag

Welkom bij Build my Business, de business coach in Den Haag. Uiteraard ben je hier ook van harte welkom als je niet in Den Haag woont of werkt. Build my Business is in ieder geval geschikt voor (startende) ondernemers die echt willen ondernemen. We zijn er voor de mensen die dromen leuk vinden, maar begrijpen dat doen beter is. Ondernemers die echt aan de slag willen zijn van harte welkom bij Build my Business.

Ik vergeet mijzelf bijna voor te stellen. Mijn naam is Kaya-Quintana Broekhuijsen en ik ben ondernemer sinds 2009. Toen ik begon met ondernemen moest ik alles zelf uitzoeken. Ik was net twintig jaar en er was niemand die mij kon helpen. Op internet bleven de antwoorden vaag en business boeken waren allang weer achterhaald. Een dure business coach betalen kon ik niet en dus werd ik creatief. Ik heb uiteindelijk alles zelf met succes uitgezocht en geleerd.

Nu heb ik gelukkig heel veel kennis over ondernemen en dat wil ik graag delen met ondernemers zoals jij. Ik had zelf ook graag een medeondernemer gekend die mij kon helpen toen ik net begon. Ik vind het supertof dat ik mijn kennis nu kan aanbieden aan jou. Als business coach weet ik precies hoe het is om van niets iets moois te maken. Ik heb het immers echt gedaan en daar heb je als ondernemer, naar mijn mening het meeste aan.

Ik heb dus veel kennis voor je klaarliggen, maar pretendeer niet dat ik alles weet. Daarom gebruik ik ook heel vaak het woord wij. Want als ik iets niet kan, dan weet ik altijd iemand te vinden die het wel kan. Build my Business beschikt namelijk over een groot netwerk vol met professionals waar je terecht kunt. Dit waardevolle netwerk stel ik tot jouw beschikking wanneer je gebruikt maakt van Build my Business services.

Bij Build my Business vind je overigens geen overprijsde services en cursussen waar je veel te lang aan vast zit. We werken projectmatig aan jouw vraagstukken waardoor je precies weet waar je aan toe bent en hoe lang je daarvoor nodig hebt. Als business coach leg ik een grote focus op praktisch en methodisch werken, zodat je daadwerkelijk resultaat kunt boeken. Motivatie en inspiratie kun je ook bij mij vinden, maar uiteindelijk heb je meer aan precies weten hoe je iets moet doen. Daar gaan we dan ook aan werken.

Je kunt hier terecht als je niet weet waar je moet beginnen, maar wel zeker weet wat je graag wilt doen. Wellicht ben je heel goed in wat je doet, maar verdien je er nog steeds niet genoeg geld mee. Of loop je er tegenaan dat potentiële klanten niet weten wie je bent en wat je doet? Misschien ben je al een ervaren ondernemer en wil je simpelweg gewoon eens sparren over de toekomst.

We bieden voor al deze ondernemersvragen een oplossing. Dat doen we niet enkel door de gratis artikelen en video’s die je hier op de blog kunt vinden. Je kunt bij ons je eigen business project starten om de basis voor je bedrijf op te zetten. We hebben ook handige oplossingen voor branding en marketingstrategieën. Je kunt ook een eenmalige business coach sessie boeken als je gewoon eens kort wilt sparen of advies nodig hebt.

Je bent in ieder geval welkom bij Build my Business, de business coach in Den Haag. Schuif je ook eens aan voor een lekkere kop koffie of thee?

Kaya-Quintana

P.S. Je kunt mij ook op Instagram, Facebook, Linkedin en Youtube volgen!

Wendy Chandler

Vel pretium lectus quam id leo in vitae turpis. Condimentum id venenatis a condimentum vitae sapien pellentesque habitant morbi. Urna nec tincidunt praesent semper feugiat nibh sed pulvinar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.