Van content naar kassa

Ook jij bent een social media pro

Ken je die bakmixen voor brownies? Zo kun je De Content Club zien. Wij zijn de bakmix, jij bent het vrolijke eitje dat er nog bij moet.

In de plaats van brownies, bak je dankzij ons StoryBook programma binnen drie maanden sterke social media kanalen mét een sales funnel voor je bedrijf.

Zo kan ook jij klanten van social media naar je kassa leiden als een echte content marketing pro. Zonder het volgen van een ingewikkelde cursus, workshop of urenlang Googlen naar handige tips. Are you ready?

Join De Content Club!

Scoor je Content Club uitnodiging!

De deuren van de Content Club zijn tijdelijk gesloten. Schrijf je nu in voor een uitnodiging voor de nieuwe opening. En ontvang binnen vijf minuten de gratis social media guide voor ondernemers zodat je alvast succesvol met content marketing aan de slag kunt.

Op 22 augustus 2022 gaan de deuren van De Content Club weer open en ben je van harte welkom om aan te sluiten voor de tweede ronde van het StoryBook programma. 

Ontdek hieronder alvast De Content Club!

.
Gratis social media guide

Weinig moeite, veel resultaat

Waar ben jij echt mee geholpen?

Social media voor je bedrijf inzetten is een goed plan. De meeste ondernemers gaan daarom op zoek naar een korte cursus, workshop of willekeurige tips op het internet. Maar wat doe jij, als je niet langer wil wachten met social media succesvol opzetten én inzetten, omdat het belangrijk is voor je bedrijf? Welke oplossing past bij jou als…

Trek die fles wijn maar open, want jij hebt de perfecte oplossing gevonden in De Content Club! Ons StoryBook programma is namelijk geschikt voor echte aanpakkers die van shortcuts en tijdbesparende lifehacks houden.

build my business voordelen

One stop social media shop

Weg met die social media stress!

Waar maak jij social media content voor: volgers voor de status of klanten die daadwerkelijk afrekenen?

Waarschijnlijk kies je als ondernemer voor de klanten. Dat is waarom De Content Club jou helpt met potentiële klanten van social media naar de kassa leiden.

Social media zijn het middel, de kassa is het einddoel. Dankzij het StoryBook programma, de kant en klare content, het beeldmateriaal en de templates begeleid jij sneller dan ooit potentiële klanten naar de kassa.

Zo werkt De Content Club

We doen het gelijk goed

Het StoryBook programma zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op je social media profielen, de bijbehorende sales funnel en de content die je ervoor inzet. Binnen drie maanden heb je een sterk social media basis, zodat jouw content structureel potentiële klanten oplevert.

Jazeker, dit kan zonder dure marketingbureaus, de zoveelste workshop of masterclass die slechts op een onderdeel inzoomt, of urenlang googlen naar de juiste tips. Check it out!

Storybook programma

Elke maand nieuwe kant en klare content

Contentplan

Een contentplan beschrijft voor elke dag van de maand wat je op social media kunt posten op basis van een sterke (Storybook) strategie.

Trend kalender

Een trend kalender met inhakers om je winst te verhogen op basis van thema’s, events en feestdagen.

Teksten

15 kant en klare social media captions met bijpassende hashtags. De captions sluiten aan op het contentplan naar keuze. Je kunt ze makkelijk aanpassen met je eigen naam, producten, services en links.

Wat je elke maand krijgt

content plan

Canva templates

Dankzij onze unieke Canva templates kun je snel passend beeld voor je social media posts maken. Je kunt alle templates aanpassen met je eigen teksten, logo en beeld.

Beeldbank

In onze beeldbank vind je meer dan 1000+ foto’s en grafische elementen. Er komen elke maand nieuwe beelden bij die je kunt gebruiken voor je social media posts, nieuwsbrieven en website.

Support

Op ons privé forum kun je terecht voor persoonlijke ondersteuning voor je social media content en marketing. Onze VIP’s krijgen ook toegang tot onze online business school voor extra support.

Jij krijgt een bonus en jij krijgt een bonus!

Er is maar één Oprah, maar gelukkig is zij niet de enige die cadeaus mag weggeven. Van Build my Business krijg je bij elk jaarabonnement fantastische bonussen cadeau. De bonussen worden regelmatig kosteloos aangevuld zodat je als ondernemer kunt blijven groeien, check it out!

Contentplannen

Extra contentplannen voor het lanceren van je bedrijf of product en het promoten van feestelijke collecties en producten tijdens de feestdagen.

Caption archief

Meer dan 600+ social media captions die je makkelijk kunt aanpassen met je eigen naam, producten en links. Nooit meer last van een writers block.

Business school

Maandelijks nieuwe templates en video tutorials over ondernemen, content maken, Instagram, Canva, plantools en marketing.

€100 korting

Gratis toegang tot toekomstige bonussen en €100 korting? Dat kan als je kiest voor het jaarabonnement van De Content Club.

In goede handen: Reviews

Je kent ons van

build my business
'Ik kreeg een gedetailleerd social media plan. Die volg ik nu sinds twee weken en ik heb al meer dan 900 volgers. En als ik vragen heb kan ik altijd bij de content coaches terecht. Zij nemen echt de tijd voor mij. Kortom: Fantastische service!'
Vera Stupenea
Auteur
'Super fijn samenwerken en fijn dat de content zo goed neer wordt gezet. Ga zo door!'
Jennifer
affiliate blogger
'Ik post vandaag mijn eerste post vanuit het Midi pakket van Build my Business en ben blij dat ik vandaag eens een keer niet hoefde na te denken over wat ik zou kunnen posten. Hoewel spannend, voelt het heel relaxt en haalt het een hoop druk weg, waardoor ik mijn tijd nog beter kan inzetten ten behoeve van mijn cliënten.'
Grace
Life coach
'Ik ben heel blij met het abonnement!'
Ellen
Bloemstylist
'Ik heb met veel plezier met de content plannen gewerkt.'
Janneke
Nagelstyliste