Dit is de Work Dork methode

It's time to level up!

Bij coworking denken veel ondernemers aan een offline locatie. Een gemeenschappelijke ruimte waar je tegen betaling kunt werken aan je eigen bedrijf in gezelschap van anderen. Dat is een heel fijne optie, maar voor echte Work Dorks iets te vrijblijvend.

De Coworking Club gaat daarom een stapje verder met wekelijkse coworking sessies én de Work Dork methode. Perfect voor ondernemers die behoefte hebben aan:

Een fantastische oplossing voor ondernemers die geen behoefte hebben aan lange coachtrajecten of intensieve begeleiding, maar zichzelf wel een gestructureerde werksituatie gunnen.

Dit is hét moment om te investeren in structuur binnen je bedrijf voor meer winst, plezier en vrijheid. Schrijf je meteen in voor De Coworking Club!

Coworking space Den Haag

Een echte Work Dork dag

Niks moet, alles mag maar...

Je wordt verwacht door andere Work Dorks. Het groepsgevoel motiveert en inspireert. De wetenschap dat andere mensen jouw aanwezigheid en bijdrage waarderen, geeft je de energie om door te pakken.

Daarom starten wij elke maandagochtend met een korte, maar krachtige online coworking of brainstormsessie. Want als ondernemer trek je graag je eigen plan, maar tegen de perfecte kickstart van de week zeg je geen nee. 

In ons clubhuis in Den Haag kun je de hele dag aan de slag volgens de Work Dork methode. Een geweldige oplossing als je taken en ideeën hebt die jouw volledige aandacht verdienen. Ontdek hieronder hoe De Coworking Club ook jou van structuur, accountability en productiviteit voorziet.

Zie jij deze winstgevende werksituatie al helemaal voor je? Bekijk snel wat je nodig hebt om lid te worden van De Coworking Club. 

work dork methode

Join the club, we know you want to!

De Coworking Club opent de deuren over...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Schrijf je hieronder in voor een uitnodiging

.

De Coworking Club is tijdelijk gesloten

De deuren van de Coworking Club zijn tijdelijk gesloten. No worries! Op 23 mei 2022 gaan ze weer open en ben je van harte welkom om aan te sluiten voor de tweede next level coworking ronde voor energieke ondernemers, ofwel Work Dorks.

Schrijf je in voor de wachtlijst en krijg als een van de eersten een uitnodiging voor de nieuwe opening en de gratis online coworking sessie. Ondertussen kun je meedoen aan onze Work Dork Days in ons clubhuis in Den Haag voor productieve en gestructureerde coworking dagen.

Waarom wij een wachtlijst hebben? De Coworking Club hecht waarde aan ondernemers, ofwel Work Dorks die het fijn vinden om zich voor de lange termijn te binden aan De Coworking Club.

Tevens streven we ernaar om elke Work Dork een fantastische ervaring te bieden, daarom laten we nieuwe leden in kleine groepjes toe. So get in Dork, let’s work!

Volg De Coworking Club op Instagram

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.